MALZEMELER
1 paket (250 gram) fırın makarna
10 su bardağı su
200 gram rendelenmiş beyaz peynir
1 su bardağı süt
2 adet yumurta
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 çorba kaşığı tereyağı
10-15 dal kıyılmış maydanoz
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
1 su bardağı rendelenmiş
kaşar peyniri
10 su bardağı su
200 gram rendelenmiş beyaz peynir
1 su bardağı süt
2 adet yumurta
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 çorba kaşığı tereyağı
10-15 dal kıyılmış maydanoz
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
1 su bardağı rendelenmiş
kaşar peyniri
YAPILIŞI
MAKARNAYI 1 çay kaşığı tuz eklenmiş suda haşlayın. Suyunu süzüp kenara alın. Ayrı bir yerde
beyaz peynir, süt, yumurta, sıvıyağ, tereyağı, maydanoz, karabiber ve kalan 1 çay kaşığı tuzu karıştırın.
Peynirli karışımı makarnaya ekleyip harmanlayın. Yağlanmış fırın kabına boşaltıp, üzerine kaşar peyniri serpiştirin.Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kaşar peyniri kızarana dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.