31 Mayıs 2018 Perşembe

MEYVELİ İRMİKLİ PUDİNG

  • 1 lt süt
  • Yarım paket vanilya
  • 10 yemek kaşığı toz şeker
  • 9 yemek kaşığı irmik
  • 2 yemek kaşığı
  • Hindistan cevizi rendesi
  • 100 g tereyağı
  • Mevsim meyveleri

  • Yapılışı :
  • Tencereye sütü ve şekeri koyup, orta ısılı ocakta kaynatın. Kaynamaya başlayınca irmiği ilave edin.
  • Koyulaşmaya başlayınca ocaktan alıp içine margarin, Hindistan cevizi rendesi ve vanilyayı ekleyerek karıştırın.
  • İrmikli pudingi servis kuplarına paylaştırın. Buzdolabında 4-5 saat kadar bekletin ve dilediğiniz meyvelerle süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.