MEYVELİ İRMİKLİ PUDİNG
- 1 lt süt
- Yarım paket vanilya
- 10 yemek kaşığı toz şeker
- 9 yemek kaşığı irmik
- 2 yemek kaşığı
- Hindistan cevizi rendesi
- 100 g tereyağı
- Mevsim meyveleri
- Yapılışı :
- Tencereye sütü ve şekeri koyup, orta ısılı ocakta kaynatın. Kaynamaya başlayınca irmiği ilave edin.
- Koyulaşmaya başlayınca ocaktan alıp içine margarin, Hindistan cevizi rendesi ve vanilyayı ekleyerek karıştırın.
- İrmikli pudingi servis kuplarına paylaştırın. Buzdolabında 4-5 saat kadar bekletin ve dilediğiniz meyvelerle süsleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.