Malzemeler:
2 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı salça
1 litre domates rendesi
1 yemek kaşığı zeytinyağı
5 bardak su
1 tatlı kaşığı karabiber
Tuz
Kaşar
3 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı salça
1 litre domates rendesi
1 yemek kaşığı zeytinyağı
5 bardak su
1 tatlı kaşığı karabiber
Tuz
Kaşar
Yapılışı:
Tereyağını erittikten sonra unu pembeleşene kadar kavuralım.
Salçayı ilave edip kavurmaya devam edelim.
Domates rendesini azar azar ekleyelim.
Domates rendesini eklerken karıştırmaya dikkat ederseniz un topaklanmaz.
Kaynadıktan sonra karabiber ve tuzunu atalım, suyu ekleyerek bir taşım kaynatalım.
Servis ederken sıcak çorbanın üzerine dilediğiniz kadar kaşar rendeleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Salçayı ilave edip kavurmaya devam edelim.
Domates rendesini azar azar ekleyelim.
Domates rendesini eklerken karıştırmaya dikkat ederseniz un topaklanmaz.
Kaynadıktan sonra karabiber ve tuzunu atalım, suyu ekleyerek bir taşım kaynatalım.
Servis ederken sıcak çorbanın üzerine dilediğiniz kadar kaşar rendeleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.