5 Haziran 2018 Salı

KREMALI PANNA COTTA

  • 1.5 su bardağı süt
  • 1.5 tatlı kaşığı toz jelatin
  • 1/3 su bardağı toz şeker
  • 1.5 su bardağı krema
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı vanilya esansı
  • Süt, toz jelatin, toz şeker, krema ve bir tutam kadar tuzu bir sos tenceresine alın. Sürekli karıştırarak jelatin ve şeker eriyinceye kadar pişirin. Vanilya esansını ilave edip 2-3 dakika daha kaynatın ve ocaktan alın. Oda sıcaklığına geldikten sonra servis kaplarına paylaştırın. Buzdolabında 2 saat kadar dinlendirin. Servis tabağına ters çevirip dilediğiniz sosu üzerine gezdirerek servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.