4 Haziran 2018 Pazartesi

🍒👰GELİN TATLISI 👰🍒


🍒👰GELİN TATLISI 👰🍒
🍒4 yumurta
🍒1 su bardağı şeker
🍒1 su bardağı un
🍒1 paket kabartma tozu
🍒1 paket vanilin
 🍒Sütlü şerbeti için🍒
🍒3 su bardağı süt
  🍒Yarım su bardağından 1 parmak fazla toz şeker
  🍒👰Kreması için🍒
🍒4 su bardağı süt
🍒2 yk mısır nişastası
🍒2 yk un
🍒1 su bardağı şeker
🍒1 paket sıvı krema
🍒1 paket vanilin
🍒👰Süslemek için🍒
 🍒Hindistan cevizi
 🍒Kiraz
 🍒👰Yapılışı🍒
Yumurta ile şekeri iyice kabarana kadar karıştırın. Kuru malzemeleri içine eleyin söndürmeden karıştırın. Yağlanmış frın kabınıza döküp. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Bu sırada sütü bir tencereye alıp sadece şeker eriyene kadar karıştırarak ısıtın ocaktan alın. Kekiniz fırından çıkıp ilk sıcağı geçince ılık şerbeti dökün. Bir kenarda soğumaya bırakın. Kreması için, sıvı krema dışındaki malzemeleri bir tencereye alın ve karıştırın. Altını açın ve kaynayana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Muhallebi biraz soğuyunca içine soğuk kremayı dökün ve mikserle 3-4 dakika milserle çırpın. Kremayı kekin üzerie dökün ve hindistan cevizi ile süsleyin. Soğuyunca servis edebilirsiniz.
.
.
.
.
.
.
.
.  #tastingtable #tv_stilllife #still_life_gallery#cookmagazine #beautifulcuisines #hautecuisines #onmytable #huffposttaste @food #heresmyfood #kingarthurflour #instagram #click_vision  #feedfeed @thefeedfeed #f52grams #buzzfeast #healthychoice #cleaneating #morningslikethis #foodpic #foodporn #cookmagazine #yahoofood #vscofood  #foodstyling #gloobyfood #thekitchn #architect

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.