MALZEMELER
1 paket makarna
1 adet soğan
3 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı tereyağı
10 adet mantar
1’er adet sivri biber ve domates
1’er tatlı kaşığı domates ve biber salçası
1 su bardağı su
Tuz, kırmızıbiber, kekik
1 paket makarna
1 adet soğan
3 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı tereyağı
10 adet mantar
1’er adet sivri biber ve domates
1’er tatlı kaşığı domates ve biber salçası
1 su bardağı su
Tuz, kırmızıbiber, kekik
1 adet soğan
3 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı tereyağı
10 adet mantar
1’er adet sivri biber ve domates
1’er tatlı kaşığı domates ve biber salçası
1 su bardağı su
Tuz, kırmızıbiber, kekik
YAPILIŞI
ÖNCELİKLE makarnayı 8-9 dakika kadar tuzlu suda haşlayın. Diğer tarafta soğanı piyazlık doğrayıp, kıyılmış sarmısak ile birlikte yağda kavurun. Küp doğranmış domates, ince kıyılmış biber ve salçaları tencereye ekleyin. Mantarları da ince kıyıp bu karışıma ilave edin. Baharatları ve 1 su bardağı suyu katın. Tencerenin kapağını kapatıp, 10 dakika pişirin. Haşlayıp süzdüğünüz makarnayı tabaklara alın. Üzerine sosu paylaştırarak servis yapın.
ÖNCELİKLE makarnayı 8-9 dakika kadar tuzlu suda haşlayın. Diğer tarafta soğanı piyazlık doğrayıp, kıyılmış sarmısak ile birlikte yağda kavurun. Küp doğranmış domates, ince kıyılmış biber ve salçaları tencereye ekleyin. Mantarları da ince kıyıp bu karışıma ilave edin. Baharatları ve 1 su bardağı suyu katın. Tencerenin kapağını kapatıp, 10 dakika pişirin. Haşlayıp süzdüğünüz makarnayı tabaklara alın. Üzerine sosu paylaştırarak servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.