3 Haziran 2018 Pazar

KREM KARAMEL 🍮🍮


KREM KARAMEL 🍮🍮 .
1 su bardağı toz şeker
2 adet yumurta
4 su bardağı süt
2 çorba kaşığı mısır nişastası
2 çorba kaşığı un
1 paket vanilya .
🍮Karamel için
¾ su bardağı toz şeker
. 🍮Yapılışı;
Önce şekeri bir tavaya alın ve yayıp hiç kaşık değdirmeden eritin. Kaselerin içlerini su ile çalkalayın ki muhallebi kolaylıkla içinden çıkabilsin. Şeker tamamen eriyip amber rengine dönüşünce tavadan dökerek kaşık kullanmadan kaselere paylaştırın. Tencereye muhallebinin tüm malzemelerini ekleyip bir çırpıcı ile sürekli karıştırtarak pişirin. Sıcakken kaselere paylaştırın. Bir gece buzdolabında dinlendikten sonra servis tabağına ters çevirip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
.
.
.
.
.
.
.
.  #tastingtable #tv_stilllife #still_life_gallery#cookmagazine #beautifulcuisines #hautecuisines #onmytable #huffposttaste @food #heresmyfood #kingarthurflour #instagram #click_vision  #feedfeed @thefeedfeed #f52grams #buzzfeast #healthychoice #cleaneating #morningslikethis #foodpic #foodporn #cookmagazine #yahoofood #vscofood  #foodstyling #gloobyfood #thekitchn #architect

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.