- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı şeker
- Yarım paket margarin (125g)
- Yarım litre süt
- 1 paket vanilya
- Süslemek İçin :
- Hindistan cevizi
- Yapılışı :
Önce margarini eritip, unumuzu un kokusu çıkana kadar kavuruyoruz. Daha sonra şekeri ilave edip eriyene kadar karıştırdıktan sonra sütümüzü ekliyoruz ve koyu kıvamda muhallebi olana dek karıştırarak pişiriyoruz. Altını kapattıktan sonra vanilyayı ekliyoruz. Arzu ederseniz mikserden de geçirebilirsiniz, sonra dolapta en az 2 saat beklettikten sonra elimizi hafif ıslatarak toplar yaparak hindistan cevizine buluyoruz.
Afiyet Olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.